So happy…

Pääsiäinen sekoitti mun päivärytmin, joten tämän viikon päivitys on poikkeuksellisesti tiistaina. (Niin kuin sitä joku muka ois kaivannut)

Ja vähänkö mulla on ollut vaikeuksia pitää matalaa profiilia tästä, mutta en oo kehannu tuulettaa etuajassa jos meneekin pieleen. No, maksupäivä on huomenna, joten otan riskin.

Soma pikkuinen kt-kaksio, johon kaikki remontit on jo tehty. Kolmas kerros. Parveketta ei ole, mutta kun en polta niin en sitä tarvi.

9 Responses to “So happy…”

  1. Piiu kirjoitti:

    OoooO! Onneks olkoon! Muista sitte joskus kertoo meille sun uus osote et voidaa tulla pum—, siis käymään, piti sanomani. :D

    • martsu kirjoitti:

      Joo tulkaa vaan. Ikkunasta voi heittää kiven bussipysäkille joten ei oo vaikea löytää. Laitan teidät kaikki vaatekomeroon. =D Onko sulla vielä sama osoite kuin joulukortin kanssa? Yritän varmaan loppukuusta lähetellä niitä osoitteenmuutoskortteja kun opin itekki sen osoitteen, mutta jos joku jää välistä niin voi laittaa viestiä niin tekstaan sen kyllä.

  2. Eini kirjoitti:

    YAY!!! Onneksi olkoon! Pitää kyllä joskus tulla käymään. Ehkä sitten kesällä. Mutta onneksi olkoon vielä. Joskus pitää kyllä se sun uus osoite saada. Hih! Susta tulee aikuinen!

    • martsu kirjoitti:

      Tervetuloa! Joo itekki mietin tässä yks päivä että tässähän sitä melkein tuntee ittensä aikuiseksi.

  3. suvi kirjoitti:

    Aawwww! Onnea, onnea!
    Vähänkö hienoa on tuommoinen.
    Mut yhyy en halua ajatella Martsua aikuisena, kovin on pelottava ajatus että ihmiset aikuistuu ja ostaa omia koteja ja ja… shii. En siis ajattele.
    Ja hei minäkin haluan tulla vaatekomeroon! Ei kun siis kylään! :D

    • martsu kirjoitti:

      Tervetuloa sullekin!
      Ja älä huoli. En aio aikuistua kokonaan. Nyt mulla vain on enemmän tilaa piirustaa ja pitää hauskaa. Sihisen itsekseni nurkissa.

  4. Piiu kirjoitti:

    Jos mie ny oikein muistan ni siul o miun Lahen osote, ja sinne saa laittaa postia nyt ja ikuisesti. Joensuun osotteen kans taas on vähä nii ja näin…

    Ja aikuistuminen? Eks se tarkota vaa sitä et siul o lupa leikkiä kaikkitietävää? :’D

    • martsu kirjoitti:

      Paino sanalla LEIKKIÄ. Heh. Mä itse asiassa huomasin että aikuistuminen tarkoittaa sitä, että koskaan ei saa olla rauhassa. Aina on joku asia mikä pitäis tehä tai tulee kohta ajankohtaiseksi ja vaatii huomiota. Penskana sai vaan viilettää menemään eikä oikeesti tarvinnu miettiä riittääkö sähkö ja ruoka ja bensa ja eläke ja terveys.

  5. Eini kirjoitti:

    aikusen julma maailma…

Leave a Reply