Halutaan ostaa giljotiini

Pyydän nyt anteeksi kaikilta niiltä joita loukkasin tietämättömyydelläni.

5 Responses to “Halutaan ostaa giljotiini”

  1. Eini kirjoitti:

    Housujen ostaminen on kyllä tuskaa. ja jos ostat hieman huonolaatuiset ja halvemmat niin kohta ne on jo haaruksista rikki…

    • martsu kirjoitti:

      Joo. Sipsu on minunkin monet housut syöny. x(
      Ainoa hyvä puoli niissä kalliimmissa tuumamittasissa housuissa on, että jos jotenkin alat saada selvää niistä tuumista, niin samaa kokoa tehdään eri mittaisilla lahkeilla. Helpottaa ainakin mua kun ei tarvi niin paljoa lyhentää, eikä polvet oo jossain puolivälissä säärtä.

  2. Piiu kirjoitti:

    Haha, oon just lähös Prismaa jahtaa farkkui, ku noista muotiliikkeis ei vaa oo miunkaa mallia. Pitäs kai siirtyy suosiolla hameisii.
    Ja syvällisyyksii saa puhua. Se on…aikuista? Ollaan jo kumminki täti-ihmisii. o3o

  3. suvi kirjoitti:

    Farkkujen metsästys on kyllä ehkä turhauttavinta ikinä! Housujen metsästys nyt muutenki, mut farkut on kyl kauheimmat. Kaupat ei vaan tajua et ihmisiä on muutakin mallia kuin sitä ”anorektinen kukkakeppi” tyyppistä.

    Ja hei siekin luet Haydenia! Itsekin just sain ton Aavetytön luettua ja täytyy sanoa, et Haydenin kirjoista mitä oon lukenut ni se kyl oli rankin :/ Mut just tuon psykologisen puolen takia oon ihan koukussa kyseisiin kirjoihin ja ymmärtääkseni suurin osa niistä on tositarinoihin perustuvia.

    • martsu kirjoitti:

      Joo tuon aavetytön luin melkein yhdeltä istumalta, se oli kyl tosi hyvä, vaikka tosi ahdistava myös. Välillä nousi niskavillat pystyyn.
      Eka minkä luin oli sähkökissa, sekin oli hyvä vaikka ei vissiin perustunu tositapahtumiin, ja oli ihan erilainen kuin nuo tavalliset. Nyt mulla on vielä kaks muuta lainattuna.

      Lohduttaa tieto, että en oo ainoa ihminen jolla on ongelmia vaatekaupoissa, mutta toisaalta ärsyttää se tosiasia, että kaupoissa on selvästi jotain mätää, kun meitä kuitenkin löytyy.

Leave a Reply