Kissankelloja ja koirankarvoja

Tags:

5 Responses to “Kissankelloja ja koirankarvoja”

  1. Säilä kirjoitti:

    Voi sun ois kannattanu perehtyä soijatuotteisiin. :000 Eihän ne kai nyt NIIN terveellisiä noiden HC-kasvissyöjien ja terveysintoilijoiden mielestä pidemmän päälle syötyinä ole, mutta pahuksen hyviä proteiininlähteitä kyllä. Tummaa soijarouhetta kun vois käytellä jauhelihan tapaan, ja soijasuikaleita kanan tapaan. Pittää vaan osata maustaa rohkeasti – mullakin meni varmaan vuosi, ennen ku opin maustaan sillain sopivasti. :II Ja soijapaketista piisaa kyllä vaikka koko kuukaudeks tai pidemmälleki! Riittoisaa ja halapaa!

    Mutta pakko kysyä… Mitä väliä on laittaa liivatekarkit pannaan jos kummiskin syö kalaa? :I

    • Martsu kirjoitti:

      Hyvä pointti tuo viimeinen; ajattelin kait että koska se on porsaasta tehtyä, niin jättäisin sen välistä. Lisäksi karkin vähentäminen ei varmaan koskaan ole pahasta, teki sen mistä syystä tahansa.
      Ja tiedätkö, mä unohdin ihan tyystin ne soijarouheet, vaikka niiden ohi kaupassa aina kuljen. Tykkään maustaa ruokia soijalla, mutta tofusta en edelleenkään hirmuisesti perusta, vaikka soijastahan sekin tehdään. Joten en oikein uskalla tarttua rouheisiin, jos ne maistuu vähänkään samalle. Toisaalta nythän voisin seuraavalla kauppareissulla napata yhden rouhepussin mukaan ja aloitella rauhassa siihen tutustumisen.

      • Säilä kirjoitti:

        Niin no toisaalta taas kyllä jos pääpointtina oli jättää nimenomaan sianliha pois niin siinä tapauksessa kyllä käsitän liivatteen. Ja karkkien vähentäminen ei koskaan oo huono homma! (Plus eläimenttömiä karkkejakin on kuitenkin tarjolla, mm. Pandan Hurmaava suklaa on NIIN HYVÄÄ vegaanista suklaata ja uudet merkkarikarkit on myös täysin liivatettomia!)

        Soijarouhe ei maistu kyllä ollenkaan samalle kuin tofu tai soijakastike, hehe, se on ihan oma juttunsa! Multa voi kysyä vinkkejä soijarouheen käytön suhteen ja valmistamisenkin kanssa, autan mielelläni! Soijarouhetta kun voi käyttää hyvin pitkälle esim. jauhelihan tapaan. :3 Suosittelen lämpimästi!

        • Martsu kirjoitti:

          Pitääpä kyllä sitten kokeilla vielä joskus. Vaikka tää mun vihanneskuukausi loppuikin, sehän ei tarkoita etteikö vege olis edelleen ruokalistalla. =)

Leave a Reply